Om Oss

Om oss

 

 

Vi har aldrig varit några lakritsentusiaster. Med anledning av det tidigare utbudet har vi aldrig funnit smaker som blivit det självklara valet till stunderna i vardagen då man vill unna sig det där lilla extra. Detta förändrades över en solig sommardag då vi fick möjligheten att prova på äkta lakrits från varumärket SAMBO.

 

SAMBO grundades i Island och deras specialité blev snabbt laktris inspirerad av Islands vackra natur som omges av hänförande och eleganta glaciärer. Deras traditionella recept dateras hela vägen bak till år1950.

 

Den hänförande smakupplevelsen övertygade direkt oss om att denna laktris måste få den spridning den förtjänar. Vårt mål blev att omgående ge fler möjligheten av att ta del av laktris så som den egentligen ska smaka.

 

Vår historia börjar med vår egen bekantskapskrets där majoriteten vanligtvis inte föredrog laktris. Vi gav dem möjlighet att smaka av SAMBOS:s äkta laktris och den markant positiva responsen av våra överraskade bekanta blev överväldigande. De kunde inte få nog och överöste oss med önskan att få mer av den underbara smakupplevelse vi erbjudit dem.

 

Responsen övertygade oss om att hela Sverige bör få möjligheten att unna sig denna fantastiska laktris.

Vår gemensamma resa börjar alltså här och nu, välkommen att följa oss.

.